Allmänt

Friskis&Svettis i Vellinge är en ideell idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet och Svenska Friidrottsförbundet. Föreningen startades 1987 och har ca 1300 medlemmar. Idén är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla.

Läs våra stadgar här: Stadgar FS.pdf

Årsredovisning: 2016.pdf

Utbildning

All utbildning av våra ledare sker centralt i Friskis&Svettis Riks regi. Vi är måna om kvalitén på vår verksamhet och jobbar därför regelbundet med uppföljning och vidareutbildning av våra ledare och instruktörer.

Allmänna villkor och regler

Gäller för alla som tränar på Friskis&Svettis Vellinge

1.  Friskis&Svettis är en medlemsförening. Medlemsavgift erläggs separat per kalenderår och ingår inte i träningskortspriserna. Medlemmar är försäkrade under träning och på resor till och från träningen. OBS! Barn får ej vistas i gymmet.

2. Medlemskort och träningskort är personliga, och kan ej återköpas.

Du kan frysa ditt träningskort minst 30 dagar och max 360 dagar/år. Gäller ej kort på delbetalning.

Spara ditt träningskort, du kan förlänga och fylla på det. Återlämna gärna kortet eftersom det är uppladdningsbart och kan återvinnas. Blir du av med ditt kort får du ett nytt mot en avgift på 50 kronor.

3. Den som gör sig skyldig till doping, stjäl, förstör eller på annat sätt bryter mot föreningens och/eller samhällets regler blir avstängd under minst två år. Inbetald medlems- och träningsavgift återbetalas inte vid avstängning. Föreningen ansvarar inte för värdesaker, lämna hemma i största möjliga mån och använd gärna de låsbara skåpen.

4. Vi reserverar oss för ändringar i träningstiderna. Under sommar, jul-nyår och andra helger är aktiviteter och öppettider begränsade. Gymmet är dock öppet alla dagar under året. Se våra öppettider på hemsidan och i Kalendern.

 

Hantering av personuppgifter

Se dokument: Friskis Vellinge Policy behandling av medlemmars personuppgifter.pdf

Schema

Facebook